Shopping, Kickstarting och annat

Hej hej Internet!

;

Arbetet med Spelledarskolan! fortgår just nu. Inom en månad väntas den lanseras. Som det ser ut nu kommer varje avsnitt även ha ett kort podcastavsnitt där avsnittets ämne diskuteras.

;

I helgen beställde jag lite grejs från SF-bolhandeln, bland Coriolis som var billigt. Jag fastnade aldrig för hypen som blev runt Coriolis när det släpptes, men det var så billigt att jag kunde testa det ändå, vet att världen är populär i alla fall.

;

Jag vill passa på att tipsa om en cool kickstarter, för tredje the Gamers filmen. Gå in på www.kickstarter.com och sök på The Hands of Fate. Jag bidrar med 80$. Bidra så den kommer ut!

;

;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.