Gothcon 2012 – Del 3 – Fright or Flight

Lördagen nalkades. Solen reste sig och jag med den. Robert brölade som en brunstig kossa och frukost inmundigades under tyst medlidande. Endast tomten hörde till saken.

Nog svammlat. Eller, vem försöker jag lura. Lördagen var nog den behagligaste dagen, i alla fall lugnmässigt (är det ens ett ord? Stäm mig). Jag och Robert vandrade runt på konventet och inväntade auktionen. Vi åt pizza på Vickis efter att Robert lett mig runt på en galen jakt på ett luftslott som sent ska glömmas och ofta hämnas.

Sedan kom auktionen, som var en bättre auktion än förra året, men tyvärr lite gles. Själv köpte jag endast en bok, Clanbook Tremere. Men, det är alltid en höjdpunkt att se utroparna.

Därefter så skulle jag spellett, men det blev svinn på spelgrupper. Speciellt efter lite Match Making, Bortom-Style, så jag slapp. Jag slappade genom att sitta och lyssna på Robert spelleda nån timme innan jag drog och la mig.

Summa sumarum av kardemumman. Ett kul konvent som alltid. Ser fram emot nästa år.

Söndag – The short version

Jag vaknade, slog Robert tills han grät, hämtade ut en bild. Sen åkte jag hem. Swooosh!

Söndag – The long verison

Kommer när Robert erkänner att jag har bättre smak än han har.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.