Vägen

Vägen till Urmatherion

 

I fjärran ligger vårt hem, världens sköte. Det var där vårt folk smidde draksilvret med magin från marken och berget. Där levde vi i harmoni med naturen och magins magiska flöden. Vi såg över den värld vi vakat över sedan uralvernas tid. Vårt folk föddes, levde och lämnade världen i Urmatherions lugn. 

 

Jag ber dig mitt barn, led vårt folk hem. Led vårt folk på vägen till Urmatherion.

 

Vägen till Urmatherion är en kampanj om ett fallet folks långa resa att återvända hem för att återta sitt hem. Kampanjen kommer fokusera mycket på karaktärsspel med tunga val och djupa relationer.

För tusen år sedan drevs de mäktiga drakalverna från sitt hemland Urmatherion av en mörk allians av fiender som suktade efter deras land och magiska kunskap. Efter att ha flytt i många år fann drakalverna en plats vid det stora havet och byggde sig ett nytt hem. Men tiden gick och saknaden fanns ännu kvar. Nu, nästan tusen år efter flykten är drakalverna att svagt folk, de lever inte lika länge som sina äldre, de är sjukare och de känner alla en brinnande sorg. De ser upp på skyn och ser stjärnan Ulamma, Vägvisaren, som sägs visa vägen tillbaka till Urmatherion.

————

Temalåt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

En sida med rollspelskampanjer och tillhörande material