Nytt år, nya resor

Hej hej Internet!

 

2012 kom och gick. Världen gick inte under, så här kommer ett nytt år med nya händelser och spel. Här är lite om vad som kommer ske på siten:

 

Podcast

Spelledarskolan! ska äntligen starta, efter mycket förseningen, till stor del pga min fars bortgång. Första omgångens gäster är spikade. Jag kommer gästas av några “rollspelskändisar” från vårt land i de olika avsnitten. Om allt gåt som planerat så kommer serien gå i 5 avsnitt under en dryg månad. Ganska högt tempo i början alltså. Om serien tas emot bra så kommer uppföljarserien Rollspelsklubben ta vid, en mer generell serie om rollspel. Vi håller alla tummar.

 

Kampanjer

Några nya kampanjer kommer utvecklas, den stora nyheten är Eos Triumphant till Dawning Star som snart kommer starta. Förhoppningsvis kommer material att läggas ut på sidan. Delta Green: Emerals shards fortsätter som vanligt. Jag kommer skriva ett avsnitt om metaplotterna jag har i mina kampanjer som refererades i förra avsnittet. Äventyret I Daaks namn avslutades med goda resultat berättelsemässigt, jag kommer lägga upp äventyrets stolpar framöver.

 

 

Tills vi möts igen, se upp för troll och kom ihåg att spela roligt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.